Přeji dobrý večer kdy píšu tuto žádost.
Jmenuji se Marek je mi 22 let, na KKRP jsem dříve hrával jako každý jiný hráč hlavně v době kdy KKRP začínalo a byly plné servery a člověk musel čekat i hodinu v que aby se na server mohl dostat. Byl jsem velice aktivním hráčem KKRP jelikož jsem tento server hltal a myslím si že v té době až moc jelikož nastal takový ten hráčský syndrom vyhoření kdy mě ta hra extrémně bavila, ale zároveň mě každý neúspěch hrozně rozčiloval. Pokud si pamatuji dobře je to určitě půl rok možná i déle kdy jsem obdržel svůj ban na KKRP. Pamatuji si opravdu matně ale vím že jsem ho dostal na 14 dní z důvodu fear rp kdy jsem vykropil týpky co mě ten den už po třetí okradli a já v ten den vyhořel a vytáhl jsem zbraň a sejmul jsem je oba dva. Od té doby jsem na KKRP skončil nechtěl se mi dělat znovu pohovor gtačko mě přestalo bavit a ztratil jsem celkově motivaci. Nyní je samozřejmě všechno jinak, pár věcí se v životě změnilo, není už tolik čas na hraní ale rekreačně bych si tento server velice moc rád opět zahrál. Zkoušel jsem hrát opravdu na spoustu dalších projektech kde to řeknu slušně byly ty pohovory a celkově přístup velice primitivní a mohl tam hrát prakticky každý i když šlo o fakt dobrý projekty, tak mě žádný z nich neuspokojil jako tenkrát KKRP. Myslím si že díky tomu že mám méně času a budu hrát opravdu rekreačně tak věřím že syndrom vyhoření u mě již nenastane jelikož na to prostě není čas krom víkendů a taky si budu víc toho RP vážit a přistupovat k němu jako k zábavě né jako k tryhardu majetku. Nic méně důvod proč také píšu tuto žádost -> jsem nyní přihlášený na svém novém discordu který mám od 3.12 jelikož mi starý byl odcizen (klikl jsem na nějakou kravinu a ukradli mi ho ano.. velice stupidní) nic méně mi steam stále zůstal stejný a to https://steamcommunity.com/id/markz023/ který je můj hlavní a stále pouze na něm hraji. Když ale chci se zkusit připojit znovu na KKRP discord tak mi to píše neplatná pozvánka a nejde mi to (Buď ban na starý dc nebo moc nový dc) když chci zkusit dát formulář píše mi to po propojení přesně že toto STEAMID je již u vás revidováno (nevím přesně) zkrátka to nejde. Šlo by prosím se podívat na celou tuto mojí situaci a případně mi vyhovět? opravdu bych o to stál.. jedině kvůli tomuto projektu bych znovu fivem stáhnul jinak mě zde nic jiného neláká na CZ/SK scéně. Ještě na závěr pokud je tam ještě jiný problém který si nejspíš opravdu nepamatuji tak bych byl rád kdyby mi byl připomenut protože si opravdu nepamatuji nic víc.. je to už opravdu delší doba.. samozřejmě se preventivně omlouvám a doufám že je zřejmé že svojí žádost a vrátit se opět mezi komunitu a zahrát si myslím vážně.
Děkuji za přečtení a přeji fajnový zbytek dne.
:D tak pak opravdu nechápu proč se nemohu na discord připojit.. zde doposílám screen: https://ctrlv.cz/qT1L
Nedokážu nijak pomoct jak mi ten unban dát, je to prostě zabanované ten starý discord a skrz nový se mi nejde připojit jelikož discord eviduje když má osoba druhý účet aby neobcházela ban... jediné co mě napadá jestli to není tím že mám discord starý cca přes měsíc od 7.12 jinak opravdu netuším.
Ahoj, jak jsme psali výše, ban u nás na DC nemáš. Nicméně jsem se bavila s developerem Luky a říká, že to je chyba discordu. Nejsi jediný komu se to děje. Buďto říká "lognout dc na telefonu, vypnout wifi, zapnout data, zkusit se připojit a mělo by to jít", nebo to řeší tady https://support.discord.com/hc/en-us/community/posts/360061400632-HELP-Banned-but-not-actually-banned-?page=2#comments
Ahoj, tak jsem si k tomu sedl a zkusil jsem dost možností, odpojil jsem net + jsem šel na data udělal jsem si nový účet kde bez problémů se mi na váš discord podařilo připojit. Tak jsem účet smazal a šel zpátky na svůj, zjistil jsem že když jsem přidal svoje telefonní číslo na ověření abych mohl na discordu kkrp psát tak mě to hned kicknulo, tím pádem moje teorie je taková že to nějak detekuje moje telefonní číslo které bylo na tom zabanovaném účtě a proto mě to hned automaticky kickne, nic méně na discordu jsem a nemám možnost si zažádat o WL jelikož když chci propojit steam s discordem tady na stránce tak mi to píše tohle STEAMID nemůžete použít. Takže mám tu poslední dva problémy a to ověření s tím telefonem + aby mi šel propojit steam s tímto účtem na webu. Omlouvám se že je to fakt komplikované.
PS: Bez ověření toho tel čísla nemám možnost jakkoliv se na discordu pohybovat, nemám problém telefoní číslo poslat ale pouze do soukromé zprávy někomu z členů kdo to semnou řeší případně se kamkoliv dostavit.